vrijdag 23 september 2011

Vrijdag Visdag

Men neme:

Een ovenvast blik of ovenvaste schaal.
Leg hierin moten stevige witte vis.
Ik heb op de afbeeldingen hieronder pangasiusfilet gebruikt. Ik wens dan even de uitzending van de Keuringsdienst van Waarde van 2010 te negeren (vers of niet zo vers?).
Goed droogdeppen, bestrooien met zout, peper en paprikapoeder.


Vervolgens sinaasappelplakjes erop.

Dan plakjes kaas en van tevoren bijna gaar gekookte aardappelschijfjes. Ik voeg zelf een fijn gesnipperd uitje toe dat lekker zacht en zoet wordt.
Als laatste voeg ik een mengsel van losgeklopte eieren met yoghurt en nog wat peper toe en bedek het gerecht met geraspte kaas.
Dan in de oven op 200 graden en lekker gaar laten worden. Wel zorgen dat je de boel afdekt als de bovenkant te snel bruin dreigt te worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten